Skip to main content

Γαβριήλ: «Ευχαριστώ την Λάρισα, νιώθω ιδιαίτερη τιμή» (pic)

Ο Λίνος Γαβριήλ σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, τονίζοντας πως νιώθει ιδαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη της Λάρισας στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που η διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ με εμπιστεύτηκε, ώστε να καθοδηγήσω την ομάδα στην καινούργια αυτή προσπάθεια που κάνει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση αλλά και όλους τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, οι οποίοι συνεργάστηκαν έτσι ώστε να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία, δεδομένου ότι το έκαναν εύκολο για να λάβω την τελική απόφαση με τον τρόπο που με προσέγγισαν. Γνωρίζω πολύ καλά που έρχομαι και την μακρά παράδοση που έχει η πόλη στο άθλημα . Είναι ένας από τους λόγους που το έκανα για μένα ελκυστικό προορισμό.

Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο για την πόλη μας, όποτε ξεκινάμε άμεσα σκληρή δουλειά προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Με αίσθημα ευθύνης ξεκινάω μαζί με τους συνεργάτες μου και την διοίκηση της ομάδας με στόχο να τοποθετήσουμε τα θεμέλια για να δημιουργηθεί κάτι υγιές, με στέρεες βάσεις, που θα μεγαλώνει στην πορεία μέσα από την συνεργασία και την σκληρή δουλειά. Σημαντική, τέλος, είναι η στήριξη και η υποστήριξη της ομάδας μας από την κορυφαία αλυσίδα εστίασης, Bread Factory, η οποία θα βοηθήσει χορηγικά την ΚΑΕ Λάρισα αλλά και θα αυξήσει τη δυναμική της Basket League».

https://www.facebook.com/larissabasket/photos/a.123049105737540/325146772194438/