Skip to main content

Περιστέρι: Πρώτο φιλικό τεστ απέναντι στο Λαύριο

Ώρα για δράση για το Περιστέρι, που το απόγευμα του Σαββάτου (5/9, 18:00), υποδέχεται το Λαύριο, σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Ο προπονητής της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, Νίκος Παπανικολόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του, καθώς στο παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο, θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

«Αισθανόμαστε καλά που έπειτα από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επιστρέφουμε σε αγώνες έστω και αν πρόκειται για φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα βοηθήσουν και τους παίκτες να βγουν από την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων», δήλωσε ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος, συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου αναφερόμενος στο πρώτο φιλικό του Περιστερίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Αναμφίβολα, τα φιλικά αυτά αρχής γενομένης με το Λαύριο θα μας βοηθήσουν να εξαγάγουμε συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος.