Skip to main content

Βασιλόπουλος: «Περίεργη χρονιά, στόχος το παραπάνω βήμα»

Ο αρχηγός του Περιστερίου μίλησε για την επερχόμενη σεζόν, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι να παρουσιαστούν καλύτεροι και να κάνουν το βήμα παραπάνω σε Basket League και BCL.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έδωσε το παρών στην κλήρωση της Basket League και του Σούπερ Καπ και μίλησε για τους στόχους του Περιστερίου την επερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Στο Περιστέρι έχουμε κάνει δυο πολύ καλές σεζόν. Είμαι χαρούμενος που σε μια δύσκολη περίοδο για όλους βλέπω τις ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Η ομάδα μου έχει ενισχυθεί αρκετά και στόχος μας φέτος είναι να κάνουμε το κάτι παραπάνω τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Basketball Champions League, όπου πέρσι φτάσαμε μέχρι τους "16" της διοργάνωσης», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι μια δύσκολη και περίεργη χρονιά, όπως βλέπουμε όλοι. Υπάρχει αγωνιστική απραξία πέντε - έξι μηνών, έχουν ξεκινήσει τα φιλικά, υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχουν τα συνεχή τεστ κορωνοϊού και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να βρεις τον ρυθμό σου. Ενώ δεν ξέρουμε ακόμη πως θα εξελιχθεί η χρονιά και στο θέμα του κόσμου. Θα το ζήσουμε κι αυτό».

Για το Super Cup, όπου το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, είπε: «Όταν παίζεις σε άδειο γήπεδο, όπου και να παίζεις είναι τελείως άχρωμο! Δεν κερδίζεις κάτι, νιώθεις σίγουρα πιο άνετα, αλλά έχουμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ανεξάρτητα με το πώς είναι φέτος ο αντίπαλος, είναι μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα».

Όσο για το αν θα εξοικειωθούν οι παίκτες με τις άδειες εξέδρες, τόνισε: «Δεν μπορείς να εξοικειωθείς! Έχουμε παίξει φιλικά σε άδεια γήπεδα, έχουμε προπονηθεί σε άδεια γήπεδα. Όμως, περιμένεις τον κόσμο, γιατί σου δίνει ζωή, ενέργεια και παλμό. Γι’ αυτό παίζεις, για να νιώθεις καλά σ’ ένα γεμάτο γήπεδο».