Skip to main content

ΕΣΑΚΕ: Θέλει το Σαββατοκύριακο για την 3η αγωνιστική της Basket League

Με την αναστολή των διοργανώσεων της ΕΟΚ και συνεπώς και του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΕΣΑΚΕ ελπίζει πως θα καλύψει το κενό του ερχόμενου Σαββατοκύριακου με την 3η αγωνιστική της Basket League.

 
 
Η αναστολή των διοργανώσεων της ΕΟΚ επισημοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/11), με αποτέλεσμα πρωταθλήματα όπως η Α2, η Β και η Γ' Εθνική Ανδρών αλλά και η Α1 με την Α2 Γυναικών να αναβληθούν.
 
Εφόσον αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα γίνουν οι αγώνες για το Κύπελλο της Ελλάδας, ο ΕΣΑΚΕ θέλει να διεξαχθεί η τρίτη αγωνιστική της Basket League, αλλά υπάρχουν τεχνικά θέματα που το εμποδίζουν.
 

Ο Προμηθέας έχει τέσσερα κρούσματα κορονοιού, ενώ και  το Λαύριο βρίσκεται επίσης σε ανάλογη κατάσταση. Ο Κολοσσός Ρόδου θα πρέπει να πετάξει στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Ηρακλή, αλλά μετά από την ταλαιπωρία της πρώτης αγωνιστικής, ζήτησε να μην ξαναγίνει κάτι ανάλογο, με τον "Γηραιό" να συμφωνεί με τους ¨θαλασσί¨για την αναβολή της αναμέτρησης.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να διεξαχθούν οι τέσσερις από τους έξι αγώνες, ενώ υπενθυμίζουμε ότι τα τρία κρούσματα ανά ομάδα είναι το όριο για αναβολή αναμέτρησης.