Skip to main content

Πάρκερ: «Ο Μίτροβιτς 'σκότωσε' τον Μαλεντόν»

Είναι γνωστό πως οι Ζβέζνταν Μίτροβιτς  και  Τόνι Πάρκερ, με τον πρώην αστέρα του NBA και την Εθνικής Γαλλίας να τονίζει ότι δεν έγινε την περσινή σεζόν καλό κοουτσάρισμα και διαχείρηση με τον Τεό Μαλεντόν .

Ο Πάρκερ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: "Όαν βλέπεις τον Τεό (Μαλεντόν), καταλαβαίνεις πως ξεκάθαρα τον "σκότωσε". Ο Τεό και η οικογένειά του τον μισούν. Τον άφησε στην άκρη του πάγκου σε πολλά παιχνίδια, όταν έρχονταν οι GMs από το ΝΒΑ για να τον δουν και να σχηματίσουν άποψη για εκείνον".

 

Ο πρόεδρος της Βιλερμπάν συνέχισε λέγοντας ότι: "Οι πιθανότητες για τον Τεό ήταν να βρει μια θέση στη δεκάδα, όπως έγινε με τον Κίλιαν Χέιζ (σ.σ.: επελέγη στο Νο7), δεν είναι φυσιολογικό να βλέπεις έναν τέτοιο παίκτη να μην επιλέγεται στον α' γύρο του NBA Draft. Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου πέρσι, ο τρόπος που τον διαχειρίστηκε είχε ως αποτέλεσμα να πέσει και να μην βρεθεί στον α' γύρο. Ένας παίκτης σαν αυτόν έπρεπε να είναι στην πρώτη δεκάδα. Του το έχω πει αυτό, έπρεπε ο Τεό να παίζει, να σεβαστεί το πλάνο του συλλόγου".