Skip to main content

Νέντοβιτς: «Καθοριστικό σημείο για μας το ματς με την Μπάγερν»

Η Μπάγερν Μονάχου είναι η επόμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού (27/11), με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, με δηλώσεις του στην πράσινη media day, να μιλά για την σημασία της αναμέτρησης, μετά τις συνεχόμενες ήττες της ομάδας του, αλλά και τα ατού των Βαυαρών.

Αναλυτικά ο Σέρβος γκαρντ μίλησε:

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Μπάγερν:

«Δουλέψαμε πολυ καλά αυτήν την εβδομάδα. Το ματς με την Μπάγερν αποτελεί το καθοριστικό σημείο για μας αλλά δεν θα είναι εύκολο γιατί παίζει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που παίζει σκληρά στην άμυνα. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το ματς.»

Για τις δύο ήττες στην Ισπανία και το παθητικό των 90+ πόντων και στα δύο ματς:

«Δεχθήκαμε πολλούς πόντους από τις ισπανικές ομάδες την περασμένη εβδομάδα. Βέβαια πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες όπως είναι η Βαλένθια και η Μπασκόνια, η οποία μάλιστα είναι και η πρωταθλήτρια Ισπανίας. Είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε εκεί αλλά από την άλλη δεχθήκαμε πολλούς πόντους. Η άμυνα ήταν το κλειδί στο οποίο δουλέψαμε αυτήν την εβδομάδα. Στην επίθεση πρέπει να πάρουμε αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος. Και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κάθε κατάσταση, να σκοράρουμε σε όλα τα λέι απ. Εκεί που είσαι πίσω με ένα καλαθι διαφορά μπορεί ξαφνικά να βρεθείς πίσω στο σκορ με 10 πόντους. Και οι 10 πόντοι ειναι πολλοί. Αυτές οι ομάδες θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε λάθος και αν κάνεις. Οπότε λιγότερα λάθη και καλύτερη άμυνα».

Για τα ατού της Μπάγερν:

«Το μεγάλο της ατού είναι ότι παίζει ομαδικά. Έχει φουλ ρόστερ 12 παικτών, αλλά αν πρέπει να επιλέξω δύο παίκτες θα πω τον Μπόλντγουιν ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν όπως επίσης και ο Λούτσιτς ο οποίος με τη σειρά του πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Το κλειδί θα είναι να τους σταματήσουμε, αλλά όπως είπα το κλειδί της Μπάγερν είναι η ομαδικότητα.

Για το «ματς απ» Παπαπέτρου με Λούτσιτς:

«Θα είναι ωραίο να το δούμε και ελπίζω ο Παπαπέτρου να είναι ο νικητής. Όμως όπως είπα ο Λούτσιτς παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του και θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο.»