Skip to main content

Γιατράς: «Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, να βρούμε έναν τρόπο για την επαναλειτουργία των μικρών κατηγοριών»

Μετά τη νίκη του Προμηθέα επί της ΑΕΚ, ο Μάκης Γιατράς ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ομάδα της Πάτρας δεν πέτυχε κάτι σπουδαίο, ενώ τόνισε πως πρέπει να βρεθεί τρόπος για την επιστροφή των μικρών κατηγοριών στη δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα:

«Οι παίκτες κάνανε μια πολύ καλή εμφάνιση για μεγάλο διάστημα. Το μειονέκτημα με την αποβολή του Αγραβάνη, με την αλλαγή στην άμυνα και όπως παίξαμε, έγινε πλεονέκτημα. Ελέγχαμε το ματς μετά το 5', κερδίσαμε μία καλή ομάδα που έχει πολλά προλβήματα τραυματισμού. Συνεχίζουμε, δεν έγινε κάτι σπουδαίο. Περιμένουμε και έναν παίκτη μέσα στην εβδομάδα. Εχουμε το ματς με το Λαύριο, η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή.

Φέτος την ομάδα την έχουμε φτιάξει τρεις φορές. Κερδίσαμε, αλλά δεν είναι όλα καλά. Όσα έχω ζήσει, τα έζησα χάρη στον Προμηθέα. Εκ μέρους των μελών της ΣΕΠΚ στην ομάδα, προσυπογράφουμε την ανακοίνωση των προπονητών. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για την επαναλειτουργία των μικρών κατηγοριών, υπάρχει κόσμος που πεινάει. Η άμυνα μας άλλαξε από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Αγραβάνης. Μπήκανε τα σουτ και ο Λούντζης ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, βοήθησε στην άμυνα».