Skip to main content

Μούρτος: «Να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Euroleague»

Απέναντι στον Παναθηναϊκό δοκιμάζεται η Λάρισα, με τον Σπύρο Μούρτο, μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, να βλέπει το παιχνίδι απέναντι στους πράσινους  ως ένα τεστ αντοχών για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας

Καλησπέρα σας,

Ο δεύτερος γύρος της Stoiximan Basket League ξεκινά εντός έδρας για εμάς, με έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός αποτελεί πρόκληση για όλους, στο ματς αυτό θα καλεστούμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να εμφανίσουμε αξιοπρεπέστατο πρόσωπο στο παρκέ.

Ο πρώτος γύρος δεν ολοκληρώθηκε όπως επιθυμούσαμε, καθώς γνωρίσαμε την ήττα από το αξιοθαύμαστο Λαύριο Megabolt του κ. Σερέλη, όμως τούτη τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε παρακάτω, με την ελπίδα - πίστη ότι θα υλοποιήσουμε έστω το μίνιμουμ των στόχων μας.

Η παραμονή στην κατηγορία αποτελεί αυτοσκοπός, άρα καλούμαστε να πάρουμε νίκες οι οποίες θα εξασφαλίσουν την ηρεμία μας.

Η αναμέτρηση με τους «πράσινους» δε μπορεί να εισαχθεί στη λίστα με παιχνίδια που ορίζονται ως «must-win», διότι αναγνωρίζουμε την ανωτερότητα του αντιπάλου στο έμψυχο δυναμικό του.

Το γεγονός αυτό μας απαλλάσσει από το άγχος και μας απελευθερώνει παικτικά, έτσι μπορούμε να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας απέναντι σε ένα σύνολο το οποίο αγωνίζεται στη Euroleague.

Η εμφάνιση του Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ λειτουργεί ως παράδειγμα για εμάς και τώρα νιώθουμε έτοιμοι να κτυπήσουμε τις αδυναμίες που θα εντοπίσουμε στην άλλη πλευρά, προσπαθώντας να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε μέσα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Τα λέμε πριν από την επόμενη «μονομαχία» για το πρωτάθλημα.