Skip to main content

Βασιλόπουλος: «Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ»

 Ο φόργουορντ του Περιστερίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για το ματς του Σαββάτου (6/2, 20:00, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, επισημαίνοντας ποια στοιχεία θα καθορίσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο Βασιλόπουλος δήλωσε ότι: «Ξέρουμε ότι η αναμέτρηση με την ΑΕΚ δεν είναι εύκολη, ο αντίπαλος προέρχεται από μία εκτός έδρας ήττα στην Λάρισα. Είναι ομάδα με ποιότητα, πολύ έμπειρους παίκτες και στην έδρα της είναι πολύ δυνατή», ανέφερε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος για την συνάντηση με τους «κιτρινόμαυρους.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με χαρακτήρα που θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της, αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματά της. Εμείς, από την μεριά μας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μέσα από την πίεση στην άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Για τα στοιχεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί, απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».