Skip to main content

Περιστέρι: Κάταγμα στη μύτη ο Μπουρούσης

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έκανε γνωστό μέσω ενημέρωσης ότι ο Γιάννης Μπουρούσης τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (10/2) και υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στη μύτη, για αυτό το λόγο  θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ θα αγωνίζεται φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα.

Η ενημέρωση του Περιστερίου:

Χωρίς τον Γιάννη Μπουρούση πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (11/2) για το Περιστέρι.

Ο έμπειρος σέντερ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (10/2) και υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στη μύτη.

Ο Γιάννης Μπουρούσης θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι το τέλος της εβδομάδας και από την Δευτέρα (15/2) αναμένεται να τεθεί ξανά στην διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (13/2) με τον Ιωνικό Νικαίας, όπου ο τεχνικός του Περιστερίου θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του.

Τέλος, πριν την προπόνηση της Πέμπτης (11/2) όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκαν σε τεστ Covid-19, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.