Skip to main content

Χατζόπουλος: «Θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ, μέχρι να ξοφλήσουμε όλα τα χρέη»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε στον «FOCUS FM 103.6» σχετικά με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου των ασπρόμαυρων, για την έλευση του προπονητή Άρη Λυκογιάννη, τα καλά αποτελέσματα της ομάδας, υπογραμίζοντας ότι θα παραμείνει στην Θεσσαλονικιώτικη ομάδα μέχρι να ξοφληθούν όλα τα χρέη.

Αναλυτικά:

Για την ΑΜΚ ανέφερε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την βοήθεια του κόσμου του ΠΑΟΚ, αφού μέχρι σήμερα 6.000 κόσμος ανταποκρίθηκε και συγκεντρώσαμε 375.000 ευρώ, έχουμε πληρώσει υποχρεώσεις του παρελθόντος προς παίκτες και προπονητές, ενώ το ποσό των υποχρεώσεων, από 1,1 εκ. ευρώ, έχει πέσει πλέον στις 350.000 ευρώ και με τα χρήματα που θα μας δώσει η οικογένεια Σαββίδη, την οποία και ευχαριστούμε, θα καλύψουμε και ένα μέρος του ποσού που χρωστάμε προς το ταξιδιωτικό πρακτορείο, όπου το χρέος είναι πολύ μεγάλο.

Καθημερινά τις πληρωμές, τις κάνω εγώ ο ίδιος, πηγαίνω στα γραφεία, ανοίγω τον υπολογιστή, καλώ αυτούς που τους χρωστάμε και κάνω διαπραγματεύσεις, δεν αφήνω κανέναν άλλο. Αυτό κάνω, σχεδόν κάθε μέρα.

Θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ, μέχρι να ξοφλήσουμε όλα τα χρέη, να γίνουν μηδέν οι οφειλές, να καθαρίσει ο ΠΑΟΚ και να μπορεί πλέον να βρει επενδυτή για τη συνέχεια. Αυτό θα γίνει μέσα σε τρία χρόνια και εξαρτάται και από τα έσοδα που θα έχουμε, εάν ανοίξουν τα γήπεδα, κάτι που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όπως και οι χορηγίες, που τώρα έχουν “παγώσει” λόγω της πανδημίας. Του χρόνου, θα έχουμε και τη δυνατότητα να πάρουμε εμείς το τηλεοπτικό συμβόλαιο, το οποίο φέτος έχει εκχωρηθεί, οι εκχωρήσεις γίνονται εδώ και πολλά χρόνια.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ισχύει για όλο το 2021 και εάν θέλουμε να κάνουμε νέα αύξηση, αυτή πρέπει να γίνει το 2022, αλλά ακόμη δεν το αποφασίσαμε. Σκεφτόμαστε πάντως, να πάρει μια παράταση η τρέχουσα αύξηση, γιατί έχουμε τηλεφωνήματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ, που θέλουν να μπουν και μπορεί να δώσουμε μια παράταση για 15-20 μέρες. Όταν το ξεκινούσαμε, υπήρχαν άνθρωποι που μου έλεγαν ότι δεν θα μαζέψουμε ούτε 30.000, αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ έδωσε την δική του απάντηση και έστειλε μηνύματα ενότητας προς όλους μας.

Πηγαίνει η ομάδα με το πούλμαν στα εκτός έδρας παιχνίδια, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε έξοδα και πηγαίνω κι εγώ μαζί τους. Δεν παίρνω το αεροπλάνο να πάω, ακολουθώ την ομάδα, κάθομαι και στον πάγκο, γιατί στη δουλειά που κάνω, είμαι πρώτος στη μάχη, δουλεύω και έτσι το βλέπω και στον ΠΑΟΚ, πρέπει να είμαι πρώτος εγώ και να βλέπουν οι παίκτες ότι είμαστε δίπλα τους.

Για την έλευση του Άρη Λυκογιάννη και την καλή αγωνιστική πορεία: «Πολύ καλή είναι η πορεία μας μετά την έλευση του κ. Λυκογιάννη, ειδικά στον αμυντικό τομέα, υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση και εάν πάρουμε θέση μέσα στην εξάδα, θα είναι μια απολύτως πετυχημένη χρονιά, το ίδιο και του χρόνου».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Με την ΑΕΚ θα το παλέψουμε, αλλά έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ και εμείς δεν θα έχουμε τον κόσμο μας, αλλά δεν θα είμαστε εύκολη λεία το Σάββατο, θα το παλέψουμε για να νικήσουμε».

Για τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο: «Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τα πήγε πολύ καλά στον ΕΣΑΚΕ και πιστεύω ότι έχει να προσφέρει κι άλλα στον τομέα της διοίκησης της λίγκας, είναι ικανός και αποδεκτός από όλες τις ομάδες».