Skip to main content

Κάτας: «Μου άρεσε ο τρόπος που οι παίκτες μου προσέγγισαν το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας μετά το τέλος του αγώνα όπου η ομάδα του επικράτησε με 74-68 επί του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα. Ενώ μετά από ερώτηση που του έγινε, απάντησε ότι αισθάνθηκε περίεργα που επέστρεψε μετά από 21 χρόνια στο γήπεδο όπου είχε κατακτήσει την Ευρωλίγκα σαν παίκτης του Παναθηναϊκού τότε, το 2000. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Πράσινων:

 «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, μου άρεσε ο τρόπος που οι παίκτες μου προσέγγισαν το παιχνίδι. Για τρία δεκάλεπτα, ήμασταν πολύ καλοί. Η άμυνα μας σταμάτησε το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ και αυτό μας έδωσε την άνεση να πάρουμε διαφορά.


Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε κάποια άστοχα σουτ και λέι απ που επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να μειώσει τη διαφορά, όμως, σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος και μου άρεσε ο τρόπος που αγωνιστήκαμε».

Για το γεγονός ότι επέστρεψε σε αυτό το γήπεδο μετά από 21 χρόνια: «Ήταν πολύ εντυπωσιακό εκείνο το final 4, ειδικά ο τελικός απέναντι στη Μακάμπι και αισθάνθηκα πολύ περίεργα όταν πάτησα και πάλι το πόδι μου σε αυτό το παρκέ μετά από 21 χρόνια».