Skip to main content

Μούρτος: «Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο μία περίεργη χρονιά»

Ενόψει της αναμέτρησης της Λάρισας με το Λαύριο, ο Σπύρος Μούρτος μίλησε για την παραμονή των Θεσσαλών στη Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μούρτος στο esake.gr:

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την εξασφάλιση της σωτηρίας από τη Λάρισα Bread Factory, η οποία θα παίξει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, εκεί όπου πρέπει να διαθέτει ομάδα η πόλη της Λάρισας.

Παρά τις δυσκολίες και το άγχος, ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρακλή BC που δεν ταξίδεψε για... περίπατο στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ, στη διάρκεια του αγώνα μιλούσαμε αρκετά μεταξύ μας, έτσι ώστε να παίρνουμε δύναμη, όταν το σκορ ξέφευγε υπέρ του αντιπάλου.

Η αυταπάρνηση και η κατάθεση ψυχής στο παρκέ, σε συνδυασμό με τις σωστές αποφάσεις, έπαιξαν το ρόλο τους, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε τη σπουδαία ανατροπή, απέναντι σε ένα δουλεμένο σύνολο.

Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα φέτος, διότι «κλείσαμε» με τον καλύτερο τρόπο μία περίεργη χρονιά, που στιγματίστηκε από την απουσία του κόσμου.

Πλέον, ταξιδεύουμε για το τελευταίο ματς της σεζόν το οποίο επιβάλλεται να χαρούμε, καθώς παίζουμε με το Λαύριο Megabolt που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Έπειτα από το φινάλε της συγκεκριμένης «μονομαχίας», θα ξεκουραστούμε, απολαμβάνοντας τους... καρπούς των κόπων μας.

Να είστε καλά».