Skip to main content

«Έκλεισε Παππά, θέλει και Κολόμ η ΑΕΚ»

Επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη της ΑΕΚ ο Νίκος Παππάς, με τον διεθνή σούτινγκ γκαρντ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "aek365.org" να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Ένωση.

Ο 31χρονος άσος έχει δώσει τα χέρια με τον ιδιοκτήτη των κιτρινόμαυρων, Μάκη Αγγελόπουλο, για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών.

Έτσι, το… φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές, το οποίο κρατάει από την περσινή σεζόν, όλα δείχνουν πως εξελίσσεται σε γάμο, έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση, καθώς, σε αντίθεση με το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο, ο Στέφανος Δέδας θεωρεί πως ο Έλληνας γκαρντ θα βοηθήσει σημαντικά, στο πλάνο που έχει καταρτίσει για την ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε πως την περσινή σεζόν ο Παππάς βρέθηκε, αρχικά στην Ισραηλινή Χάποελ Ιερουσαλήμ, την οποία ενίσχυσε στο Final 8 του BCL στην Αθήνα και εν συνεχεία στην Πολωνία για χάρη της Ζιελόνα Γκόρα, την φανέλα της οποίας, όμως, φόρεσε μόλις για δύο εβδομάδες. Και αυτό γιατί στις 5/3 και το παιχνίδι με την Άνβιλ, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, που τον άφησε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Ο Νίκος Παππάς, όμως, δεν είναι η μοναδική μεταγραφική κίνηση που… τρέχει η ΑΕΚ, καθώς η Ένωση θέλει να ντύσει στα κιτρινόμαυρα και τον Κίνο Κολόμ.

Ο 33χρονος Ισπανός γκαρντ ξεκίνησε την περσινή σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο είχε 6,6 πόντους και 2,5 ασίστ στην Euroleague, για να επιστρέφει στο φινάλε της περιόδου στην Μπασκόνια.

Κατά το παρελθόν ο Κολόμ έχει αγωνιστεί στις Βαλένθια, Ούνικς Καζάν και την Μπαχτσεσεχίρ, υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή της ΑΕΚ, Στέφανου Δέδα.  

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έχει ήδη συμφωνήσει και με τον Στέφαν Γέλοβατς, όμως για να προχωρήσει στην ολοκλήρωση των μεταγραφών, θα πρέπει να διευθετήσει και τα 12 ban που της έχει… φορτώσει η FIBA, λόγω οφειλών της σε παλιούς παίκτες και προπονητές.