Skip to main content

ΑΕΚ – Σε προχωρημένες συζητήσεις με Έρικ Γκριν

Η εικόνα της ΑΕΚ δεν είναι αυτή που θα ήθελαν, τόσο οι διοικούντες όσο και οι φίλοι της, στο ξεκίνημα της σεζόν, με τους ιθύνοντες της Ένωσης να κοιτάζουν για διορθωτικές κινήσεις, με μία από αυτές να είναι ο Έρικ Γκριν.

Ο 30χρονος άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού αποτελεί προσωπική επιλογή του Στέφανου Δέδα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, όμως η μεταγραφή να μην εμφανίζεται… τελειωμένη και αυτό λόγω των δύο νέων ban της FIBA, που ταλαιπωρούν τους «κιτρινόμαυρους».

Έτσι, στην ΑΕΚ προσπαθούν να διευθετήσουν τα συγκεκριμένα… αγκάθια, ώστε στην συνέχεια να έχουν το ελεύθερο εκ νέου να προχωρήσουν στην απόκτηση του Γκριν, ο οποίος και θα αποτελέσει τον έβδομο ξένο παίκτη στο ρόστερ της Ένωσης.

Να θυμίσουμε πως ο Γκριν την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της Μπαχτσεσεχίρ, με την οποία μέτρησε 17.9 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 34.4% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 21.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 39.2% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.