Skip to main content

Παπαδάκης: «Να διαχειριστούμε την κούραση»

Ο Ηρακλής δοκιμάζεται στην Λάρισα, απέναντι στην τοπική ομάδα, με τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη, μέσω του blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, να τονίζει πως η ομάδα του καλείται να αντιμετωπίσει την σκληρή Θεσσαλική ομάδα, αλλά και την κούραση, από το μεσοβδόμαδο ταξίδι στο Μαυροβούνιο, για το FIBA Europe Cup.

Αναλυτικά:

Αυτός που το θέλει περισσότερο

Γεια σας και πάλι φίλοι μου.

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με μια καλή και μια κακή εμφάνιση, στα παιχνίδια, που δώσαμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, αντίστοιχα.

Πλέον, έχουμε να διαχειριστούμε την κούραση, την οποία προκάλεσε το πολύ δύσκολο ταξίδι, που είχαμε μεσοβδόμαδα στο Μαυροβούνιο και να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται στη φιλοσοφία και σε όσα ζητάει ο coach Κουφός από εμάς .

Την Κυριακή, έχουμε έναν πολύ δύσκολο, εκτός έδρας αγώνα, στη Λάρισα. Μια καλοδουλεμένη και σκληρή ομάδα, η οποία θέλει την νίκη όσο και εμείς, καθώς θα μας δώσει άλλον αέρα και ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια, τα κερδίζει αυτός, που τα θέλει περισσότερο, που βουτάει για κάθε διεκδίκηση μπάλας και είναι σκληρός και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφω, σε γνώριμα λημέρια. Θα συναντήσω γνωστούς και φίλους, που απέκτησα την περυσινή χρόνια. Όταν, όμως, ξεκινήσει η αναμέτρηση, όλα αυτά μένουν στην άκρη και δίνεις τα πάντα για να νικήσει η ομάδα σου.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα.