Skip to main content

Παναθηναϊκός - Εθελοντική αιμοδοσία με Προμηθέα και γενική είσοδος ένα ευρώ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στο κλειστό του ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή (19/12), στο ματς με τον Προμηθέα Πάτρας, όπου η γενική είσοδος είναι ένα ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι την Κυριακή 19/12, στο πλαίσιο του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (19:00), διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ, σε συνεργασία με την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής.

 Συγκεκριμένα, από τις 17.00 μέχρι τις 20.00, οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν κοινωνικό έργο.

Διαθέτοντας μόλις δέκα λεπτά από το χρόνο παραμονής σας στο γήπεδο δίνετε αίμα και σώζετε ζωές συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπισης ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας.

Ιατροί και νοσηλευτές από το Γ.Ν.Α. Αλεξάνδρα θα βρίσκονται πλησίον της θύρας 7 του ΟΑΚΑ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας».