Skip to main content

Ηρακλής-Προμηθέας 82-95: Εκτός έδρας νίκη με καθοριστικούς Αγραβάνη και Γκραντ

Επιστροφή στις νίκες για τον Προμηθέα, ο οποίος επικράτησε του Ηρακλή εκτός έδρας με 95-82 και ανέβασε το ρεκόρ του στο 8-4, ενώ οι κυανόλευκοι έπεσαν στο 3-8.

Ο Προμηθέας είχε από την αρχή το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και παίζοντας πιο αποτελεσματικά, ήταν μπροστά με πέντε πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (21-16). Οι Πατρινοί συνέχισαν να κατευθύνουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Ηρακλή να μαζεύει την διαφορά, αλλά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τρία γκολ στο τέλος του ημιχρόνου (44-41).

Η ομάδα από την Πελοπόννησο ανέβασε ρυθμούς στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και προηγήθηκε με εννέα πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου (71-62). Ο Προμηθέας διεύρυνε την διαφορά του στην τέταρτη περίοδο και 'έχτισε" μια διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων, με αποτέλεσμα να νικήσει εκτός έδρας τον Ηρακλή με 95-82.

Ιδιαίτερα το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει δέκα λεπτά , με τον γιατρό του αγώνα να δηλώνει στην ΕΡΤ πως δεν ήταν αυτός η αιτία, όπως είχε αρχικά θεωρηθεί, για την καθυστέρηση της αναμέτρησης. Επίσης, λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, οι διαιτητές του αγώνα ανάμεσα σε Ηρακλή και Προμηθέα ζήτησαν την εκκένωση του Ιβανωφείου λόγω έντασης που προκλήθηκε στην εξέδρα.

Δεκάλεπτα: 16-21, 41-44, 62-71, 82-95

On Fire: Ο Ντάγκλας του Ηρακλή με 22 πόντους

Η μεγαλύτερη διαφορά: Το 87-67 (οι 20 πόντοι διαφοράς για τον Προμηθέα στο 35' λεπτό). 

Ξεχώρισαν: Από τον Προμηθέα διακρίθηκαν οι Αγραβάνης και Γκραντ με 21 και 15 πόντους αντίστοιχα. Από τον Ηρακλή ξεχώρισαν οι Ντάγκλας και Γκάρετ (10ρ. και μία ασίστ) με 22 και 18 πόντους. 

Το στατιστικό που έκανε την διαφορά: To 28% του Ηρακλή στα τρίποντα, με τον Προμηθέα να έχει 46%.

Διαιτητές: Κορομηλάς, Ζάχαρης, Μάλαμας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.