Skip to main content

Σεγκούρα: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει να έχω φραστική διαφωνία με παίκτη μου»

Η νίκη της Λάρισας στην Νίκαια επί του Ιωνικού, δημιούργησε ένταση στις τάξεις των γηπεδούχων, κάτι που φάνηκε και στο φραστικό επεισόδιο που είχε ο προπονητής της ομάδας, Κούρο Σεγκούρα, με τον Γιουτζίν Τζέρμαν, σε τάιμ άουτ κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, που είχε ως αποτέλεσμα το... παρκάρισμα του παίκτη στον πάγκο, μέχει το φινάλε της αναμέτρησης.

Μάλιστα, με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο τεχνικός του Ιωνικού αναφέρθηκε σε αυτό το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας το ως απαράδεκτο!

 «Ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, στους πάγκους και το γήπεδο, μένει στο γήπεδο... Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Όμως ήταν κάτι απαράδεκτο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει να έχω τέτοια φραστική διαφωνία με παίκτη μου και δεν μπορώ να το αποδεχτώ», ήταν το σχόλιο του Σεγκούρα, ο οποίος στην συνέχεια, μίλησε για την ήττα της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

 «Δεν είναι εύκολο να μιλήσω για το παιχνίδι αυτή τη στιγμή... Έχω πολλές σκέψεις στο μυαλό μου για το παιχνίδι... Αρχικώς, δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά. Είχαμε να κάνουμε μια κατάσταση όπου πολλοί παίκτες επέστρεψαν από τον κορονοϊό και τραυματισμούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να είσαι 100% έτοιμος όμως εμείς δεν ήμασταν. Χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Το εκμεταλλεύτηκαν, προσπαθήσαμε όμως δεν τα καταφέραμε. Το μέλλον είναι άμεσο. Πλησιάζει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αν παίξουμε ομαδικά, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε...».