Skip to main content

Μαντζούκας: «Ο κόουτς μου δίνει ευκαιρίες»

Ο φόργουορντ του Παναθηναικού, Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε λίγο πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τους "πράσινους", την Τρίτη (1/2), επισημαίνοντας ότι οι "πράσινοι" θα προσπαθήσουν να περιορίσουν παίκτες - κλειδιά των Μονεγάσκων στην άμυνα και στην επίθεση να κάνον το παιχνίδι τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λευτέρης Μαντζούκας: 

Για τους στόχους του Παναθηναϊκoύ στη συνέχεια της Εuroleague: «Eμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε κάθε προπόνηση και αγώνα θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για την Μονακό: «Η Μονακό είναι μια ομάδα με πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο, όπως και οι περισσότερες ομάδες στην Euroleague. Είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε παίκτες - κλειδιά στην άμυνα και στην επίθεση να κάνον το παιχνίδι τους».

Για τις ευκαιρίες έχει πάρει στη διοργάνωση: «Πάνω από όλα προσπαθώ όσο μπορώ να προσέχω τον εαυτό μου και να είμαι υγιής. Τα παιχνίδια είναι πολλά, όπως και οι τραυματισμοί. Ο κόουτς με πιστεύει και μου δίνει ευκαιρίες. Κάνω ό,τι μπορώ καθημερινά στην προπόνηση για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να αρπάζω αυτές τις ευκαιρίες»