Skip to main content

Μουράτος: «Ο αθλητισμός ενώνει, η βία δεν χωράει στον αθλητισμό»

O άσος του Λαυρίου, Βασίλης Μουράτος αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, υπογραμμίζοντας ότι η βία δεν χωράει στον αθλητισμό.


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βασίλης Μουράτος:

«Αρχικά, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την τελευταία μεγάλη του νίκη απέναντι στην περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, την Αναντολού Εφές! Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε σε όλους ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα με αρχές και πολύ ποιοτικό ρόστερ. Διαθέτει επίσης και τον -κατά την άποψή μου - καλύτερο γκαρντ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, τον Κώστα Σλούκα!

Σχετικά με την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό θέλω να επισημάνω ότι στις δύο εβδομάδες της διακοπής η ομάδα μας δούλεψε πολύ και έδωσε έμφαση σε κομμάτι του παιχνιδιού που υστερούσαμε! Θέλουμε πολύ να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό και για να το κατορθώσουμε αυτό πρέπει για 40’ να μείνουμε συγκεντρωμένοι τόσο στο αμυντικό transition όσο και στα αμυντικά ριμπάουντ.

Τέλος, θέλω να αναφέρω ότι η 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού και στην προσπάθεια καταπολέμησης της βίας εντός και εκτός των γηπέδων. Ας στείλουμε όλοι μας ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ενώνει, η ΒΙΑ δεν χωράει στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ».