Skip to main content

Με μεγάλη καθυστέρηση ξεκίνησε το β' ημίχρονο του Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Με καθυστέρηση περίπου 40 λεπτών ξεκίνησε το β' ημίχρονου του αγώνα του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ λόγω μη τήρησης των μέτρων για τον κορονοϊό, αλλά και ότι βρίσκονταν περισσότεροι φίλαθλοι από το επιτρεπτό νούμερο.

Πριν την έναρξη του β' ημιχρόνου στον αγώνα του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ, υπήρχε μια διακοπή περίπου 40 λεπτό λόγω μη τήρησης των μέτρων για τον κορονοϊό και οι διαιτητές ζήτησαν εκκένωση του γηπέδου  για να μην προχωρήσουν σε οριστική διακοπή με υπαιτιότητα των κυανόλευκων. Ο κομισάριος του γηπέδου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε πως το παιχνίδι θα συνεχιζόυαν κανονικά και κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οπαδοί του Ηρακλή μπήκαν στο γήπεδο από αφύλακτη είσοδο και πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των παρευρισκομένων, για να φτάσει στο 50%. Υπενθυμίζουμε ότι το γήπεδο Ιβανώφειο χωράει 2.500 κόσμο επομένως με βάση το 50% που έχει ανακοινωθεί για τα γήπεδα θα πρέπει να βρίσκονται σε αυτό 1.250, ενώ έγιναν και παρατηρήσεις για την μη χρήση μάσκας στις εξέδρες και μη τήρηση των αποστάσεων.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, βρέθηκε στο καμαράκι των διαιτητών και ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ υπογράμμισε σε δηλώσεις του στην ΕΤ3 όπου ανέφερε ότι: «Θέλουμε οι αγώνες να τελειώνουν στο γήπεδο και να μην κρίνονται στα χαρτιά. Παρακαλέσαμε τους διαιτητές να βγουν να τελειώσουν το παιχνίδι».