Skip to main content

Παπαγιάννης: «Δεν είμαι κουρασμένος»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης παρά τα συνεχόμενα ματς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, δεν νιώθει κουρασμένος, όπως δήλωσε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού Νικαίας.

«Δεν σκοράραμε πολύ, είχαμε πολλές απουσίες, παίξαμε με πολύ ψηλό σχήμα, όμως δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό, πρέπει να παίζαμε με μέσο όρο ύψους 2,07μ. Ο Γουάιτ έπαιξε στο “3”, ο Κασελάκης στο “2”, ο Μποχωρίδης είχε πρόβλημα στη μέση», δήλωσε αρχικά ο διεθνής σέντερ στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για την εμφάνισή του: «Δεν είμαι κουρασμένος, λατρεύω αυτό που κάνω. Είναι ξεκάθαρα το μυαλό και η διάθεση και ακολουθεί το υπόλοιπο σώμα. Μας έβαλε δύσκολα ο Ιωνικός, έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, ήταν πολύ καλοί επιθετικά και τους εύχομαι καλή συνέχεια».

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού: «Δεν περιμέναμε να έχουμε κενό στην Ευρωλίγκα, εύχομαι να είναι γρήγορα οι συμπαίκτες μου πίσω και να μην είμαστε… 9 παίκτες. Κοιτάμε το Περιστέρι τώρα και μετά τον Ολυμπιακό».

Για την Εθνική: «Το κλίμα είναι πολύ θετικό. Να είμαστε υγιείς και να δώσουμε τον Αύγουστο τον καλύτερό μας εαυτό για να πάμε την Ελλάδα ψηλά».