Skip to main content

Μέξας: «Να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, που είχαμε τις τελευταίες 10-15 μέρες»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (19/3, 17:0)) απέναντι στην Λάρισα, για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Από την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης θα απουσιάσει ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα του δεξιού του ποδιού, αλλά και ο ασθενής Γιώργος Πετανίδης.  

Ενόψει της αναμέτρησης με την Λάρισα, ο Κώστας Μέξας στάθηκε στην δυσκολία της αναμέτρησης με την Λάρισα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του τις τελευταίες ημέρες:

"Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο και σημαντικό αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα, που έχει βρει πολύ καλή χημεία, πολύ καλό ρυθμό, παίζει καλά και το δείχνουν και τα αποτελέσματα αυτό.  Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, που είχαμε τις τελευταίες 10-15 μέρες, με τις αρρώστιες, τον κορονοϊό και τους τραυματισμούς. Παρά την ελλιπή προετοιμασία, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο καθένας να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μέσα από μια διαχείριση καταστάσεων, τη μέρα του αγώνα να μπορέσουμε να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι επί 40 λεπτά για να διεκδικήσουμε το ματς και να πετύχουμε μια νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική για εμάς, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος".