Skip to main content

Basket League – MVP of the Week ο Μουράτος

Ο Βασίλης Μουράτος ήταν ο καταλύτης της νίκης του Λαυρίου στην Νίκαια επί του Ιωνικού, με τον αρχηγό των «μεταλλωρύχων» να κάνει ρεκόρ καριέρας με 36 πόντους, έχοντας παράλληλα εννέα ασίστ, τρία κλεψίματα και 34 βαθμούς στο σύστημα ranking, αριθμοί που του χάρισαν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της εβδομάδας στην Basket League.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

Ο Βασίλης Μουράτος έκανε ρεκόρ καριέρας στην Stoiximan Basket League πόντων και ranking στην εκτός έδρας νίκη του Λαυρίου Megabolt επί του Ιωνικού και σαν επίστεγασμα της εντυπωσιακής εμφάνισης του ήρθε η ανάδειξη του σε Stoiximan MVP of the Week!

Ο αρχηγός των «Μεταλλωρύχων» και Πιο Βελτιωμένος Παίκτης της Stoiximan Basket League της προηγούμενης σεζόν συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ranking με 26 πόντους με 5/6 βολές, 6/7 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα, 4 λάθη σε 31’ και 58’’ συμμετοχής.

Η επίδοση του στην αξιολόγηση ήταν η καλύτερα ανάμεσα στους παίκτες που αγωνίστηκαν στις αναμετρήσεις της 26ης, 27ης και 28ης Μαρτίου, όλες για την 19η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.