Skip to main content

Νικολαΐδης: «Να κλείσουμε στην έδρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Μετά τον Παναθηναϊκό, το Λαύριο δοκιμάζεται απέναντι στον Προμηθέα, με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη να εκφράζει την επιθυμία η ομάδα του να ολοκληρώσει τις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις της, με τον καλύτερο τρόπο.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους!

Αύριο, Τετάρτη 20 Απριλίου στις 5:00 μμ, έχουμε μπροστά μας μια ακόμη δύσκολη αποστολή απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, τον Προμηθέα, που άλλαξε μάλιστα και προπονητή πρόσφατα. Για μας είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας και θέλουμε να κλείσουμε στην έδρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με μια νίκη.

Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε δεδομένου του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό όμως σίγουρα θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Πρέπει να ευχαριστηθούμε τα τρία παιχνίδια που απομένουν, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο και να έχουμε διάθεση. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου για τον τελευταίο αγώνα που θα δώσουμε στο «σπίτι» μας, στο ΚΓ Λαυρίου.

Καλώ τους φίλους του Λαυρίου και γενικότερα του Μπάσκετ να βρεθούν το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου να απολαύσουν ένα δυνατό αγώνα με πλούσιο θέαμα, να χειροκροτήσουν την ομάδα μας και να μας δώσουν ώθηση για τη νίκη.

Είναι επιβράβευση για μας το χειροκρότημα του κόσμου, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη ώστε να τον ευχαριστήσουμε που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας.

Την Τετάρτη σας περιμένουμε στο γήπεδο!