Skip to main content

Σαμοντούροβ: «Πιστεύω ήταν η σωστή απόφαση να επιλέξω τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο άσος της ΔΕΚΑ, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και ο ισχυρός άνδρας των Ακαδημιών, Νίκος Χατζηβρέττας μίλησαν στην εκπομπή "Κόσμος των Σπορ" της ΕΡΤ3, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η σεζόν αυτή ήταν πολύ επιτυχημένη για την Ακαδημία της Θεσσαλονίκης.

Ο  Αλέξανδρος Σαμοντούροβ ανέφερε για την σεζόν με την ΔΕΚΑ λέγοντας: «Αυτή η σεζόν ήταν πολύ καλή, με πολλές επιτυχίες με την ΔΕΚΑ. Ήταν πολύ καλό για μένα που παίξαμε τόσα πολλά παιχνίδια και στη Γ' Εθνική και πήρα τόσες εμπειρίες, ήταν μια πολύ καλή σεζόν».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και την όποια κούραση μπορεί να αισθάνεται: «Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και προσπαθώ να καταφέρω να τα κάνω όλα αυτά. Μέχρι στιγμής πιστεύω τα έχω καταφέρει πολύ καλά».

Γα τον Παναθηναϊκό και την επιλογή του να γίνει μέλος των «πρασίνων»: «Αυτή η απόφαση ήταν μια μεγάλη απόφαση για εμένα, με βοήθησαν κάποια δικά μου άτομα για το ποια ομάδα να επιλέξω. Επέλεξα τον Παναθηναϊκό και ελπίζω αυτό να με οδηγήσει σε καλό, θα με οδηγήσει. Πιστεύω πως ήταν η σωστή απόφαση».

Δείτε το σχετικό βίντεο: