Skip to main content

Σαντ Ρόος: «Θα είναι ένας πόλεμος»

Ο Παναθηναϊκός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο ΟΑΚΑ, έκανε το 3-2 στη σειρά των ημιτελικών με τη Λάρισα και ο Χάουαρντ Σαντ Ρόος είχε αρκετά να πει για τον αποψινό (8/6) αγώνα, τον προηγούμενο με τους Θεσσαλούς, αλλά και τη συνέχεια με τους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε περισσότερο ενέργεια στην άμυνα», τόνισε ο Σαντ Ρόος για να συνεχίσει: «Στον προηγούμενο αγώνα αφήσαμε τα συναισθήματά μας να μας επηρεάσουν. Δεν παίξαμε μπάσκετ. Εμείς τους δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες κυρίως μέσα από τα ριμπάουντ και δεν τους σταματήσαμε όπως θα έπρεπε».

Αυτά που είδε στον πέμπτο ημιτελικό ήταν τελείως διαφορετικά: «Είχαμε διαφορετική νοοτροπία και σίγουρα διαφορετική ενέργεια. Βάλαμε εύκολα πόντους, όταν πήραμε διαφορές τις διατηρήσαμε. Είχαμε ένα πλάνο και το εκτελέσαμε όπως έπρεπε. Πρέπει να παραδεχθούμε πως η Λάρισα ήταν μια έκπληξη για εμάς, αλλά τώρα το μυαλό μας πρέπει να εστιάσει στους τελικούς».

Τελικοί σημαίνει Ολυμπιακός και ο «πράσινος» γκαρντ το γνωρίζει πολύ καλά: «Απέναντι στον Ολυμπιακό τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Το παιχνίδι αυτό μας βοήθησε ενόψει των τελικών, νιώθουμε καλύτερα. Ξέρουμε πως θα είναι πόλεμος. Το περιμένουμε όλοι, πρέπει να παίξουμε και να μιλήσουμε με τις πράξεις στο παρκέ. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε τι ομάδα έχουν, αλλά και ποιοι είμαστε. Είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή ντέρμπι στον κόσμο και είμαστε έτοιμοι!»