Skip to main content

Basket League - Ξεχωρίζει το Περιστέρι - ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (pic)

Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Basket League, με την πρεμιέρα να περιέχει 3 αγώνες για το Σάββατο 8/10. Ξεχωρίζει το Περιστέρι - ΠΑΟΚ, με τις ομάδες των Σπανούλη και Λυκογιάννη να έρχονται αντιμέτωπες στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». 

Η αυλαία της διοργάνωσης ανοίγει στο Λαύριο, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Προμηθέα Πάτρας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Στη συνέχεια ακολουθεί το Ιωνικός Νίκαιας - Κολοσσός Ρόδου, με τους μπλε να φιλοξενούν τους νησιώτες στις 17:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την ERTSPORT1.

Τελευταίο χρονικά παιχνίδι είναι ο αγώνας του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ. Στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Άρης Λυκογιάννης θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στη Basket League. Υπενθυμίζεται ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάρκο Κέλι που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δε θα αγωνιστεί. Το ματς ξεκινά στις 19:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Η πρώτη αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή 9/10, με το Άρης - Παναθηναϊκός και το ΑΕΚ - Καρδίτσα, ενώ η πρεμιέρα ολοκληρώνεται στην Πάτρα όπου ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Basket League:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

16.00 Λαύριο-Προμηθέας Π. Παπαπέτρου-Μάνος-Τσολάκος (Ελευθεριάδης)
17.00 Ιωνικός Ν.-Κολοσσός Ρ. Τσαρούχα-Τζιοπάνος Ν.-Μαλαμάς (Διμπινούδης)
19.15 Περιστέρι-ΠΑΟΚ Κορομηλάς-Συμεωνίδης- Τσιμπούρης (Ντίνος)

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

16.00 Άρης-Παναθηναϊκός Πουρσανίδης Γ.-Πιτσίλκας-Θεονάς (Ελευθεριάδης Π.)
19.15 ΑΕΚ-Καρδίτσα Κάρδαρης-Γερακίνης-Τηγάνης (Ντάβαρης)

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

19.15 Απόλλων Π.-Ολυμπιακός Ζαχαρής-Μπακάλης-Αγραφιώτης Ιωάν. (Θεοδωρόπουλος)