Skip to main content

Basket League - Τα φώτα στρέφονται στο «Nick Galis Hall»

Με 2 αγώνες συνεχίζεται η πρεμιέρα της Basket League με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να μπαίνουν στη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά και τον Άρη να θέλει να επαναλάβει την περσινή μεγάλη έκπληξη κόντρα στους πράσινους. 

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής 9/10 ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall», όπου οι κίτρινοι θέλουν να σοκάρουν εκ νέου τους πράσινους. Η καλοδουλεμένη ομάδα του Γιάννη Καστρίτη συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία με πέρσι φιλοδοξώντας να επαναλάβει την καλή πορεία, αν και η σεζόν έχει ξεκινήσει με αποκλεισμό από τα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

Από την άλλη, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δε θέλει... εκπλήξεις και μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής 2/10 η ΑΕΚ υποδέχεται τη νεοφώτιστη Καρδίτσα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Η «Ένωση» είναι ανανεωμένη και με νέο προπονητή, ενώ έχει απαλλαγεί και από τον βραχνά των ban και θέλει να ξεκινήσει με νίκη τη νέα σεζόν. Από την άλλη η Καρδίτσα, έχει τη σφραγίδα του Γιάννη Μπουρούση και θέλει να διαγράψει μια καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Η πρώτη αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον Απόλλωνα Πάτρας να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 19:15.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι αγώνες της Basket League:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

Λαύριο-Προμηθέας 80-90 (παρ.)

Ιωνικός Ν.-Κολοσσός Ρ. 89-84

Περιστέρι-ΠΑΟΚ 85-77

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

16.00 Άρης-Παναθηναϊκός Πουρσανίδης Γ.-Πιτσίλκας-Θεονάς (Ελευθεριάδης Π.)

19.15 ΑΕΚ-Καρδίτσα Κάρδαρης-Γερακίνης-Τηγάνης (Ντάβαρης)

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

19.15 Απόλλων Π.-Ολυμπιακός Ζαχαρής-Μπακάλης-Αγραφιώτης Ιωάν. (Θεοδωρόπουλος)