Skip to main content

Basket League - Ο Τέιλορ του Απόλλωνα Πάτρας MVP της 3ης αγωνιστικής

Ο Ράιαν Τέιλορ είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον αθλητή του Απόλλωνα να συμβάλει καθοριστικά στην πρώτη νίκη των Πατρινών. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ:

«Ο Απόλλων Πάτρας πέτυχε το περασμένο Σάββατο (22/10) την πρώτη νίκη του στην Basket League της φετινής σεζόν, εντός έδρας επί της Καρδίτσας στην παράταση, με κορυφαίο τον Ράιν Τέιλορ που αναδείχθηκε τρίτος MVP of the Week του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος!

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ που δεν έχει συμπληρώσει ούτε τρεις εβδομάδες στην αχαϊκή πρωτεύουσα, συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο ranking με 24 πόντους με 3/4 βολές, 3/7 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, ένα κόψιμο εναντίον, 4 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 32’ και 33’’ συμμετοχής.

 Η επίδοση του Τέιλορ, ο οποίος έκανε την περασμένη σεζόν το ντεμπούτο του στην Basket League με τα χρώματα του Ηρακλή, ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που έπαιξαν στην 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

 Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».