Skip to main content

Basket League - Οι ουραγοί ενάντια σε Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)

Με 3 αγώνες ξεκινά η 5η αγωνιστική της Basket League, με τους ουραγούς του πρωταθλήματος να τίθενται απέναντι σε Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. 

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Άρης υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας, με τους γηπεδούχους να θέλουν να φτάσουν στην 3η τους νίκη, ενώ οι την ίδια οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν τη «ζημιά», φεύγοντας με πολύτιμο διπλό.

Την ίδια ώρα ο Κολοσσός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Ρόδο, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του. Οι νησιώτες θέλουν να υπερασπιστούν την έδρας τους παίρνοντας κομβικής σημασίας νίκη, ενώ οι Θεσσαλονικείς θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας, κάνοντας την 4η νίκη τους σε 5 ματς.

Οι ασπρόμαυροι θέλουν να ξεπεράσουν και τον τραυματισμό του Ντάρκο Κέλι, ο οποίος υπέστη κάταγμα.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου 5/11, το Λαύριο φιλοξενεί την ΑΕΚ, με τους «μεταλλωρύχους» να θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και συνάμα τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στο πολύ καλό σύνολο του Ηλία Καντζούρη. Από την άλλη οι κιτρινόμαυροι θέλουν να φτάσουν στο 4ο επιτυχημένο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα προκειμένου να μείνουν στα υψηλά... πατώματα της βαθμολογίας.

Την Κυριακή 6/11, ενώ υπενθυμίζεται ότι η 5η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται στις 2/1/2023 με το εξ αναβολής Προμηθέας - Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος:

Η βαθμολογία της Basket League