Skip to main content

Λυκογιάννης: «Ξεκινά μια απαιτητική εβδομάδα με τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (27/11, 15:45) για την 7η αγωνιστική της Basket League, με τον δικέφαλο να ταξιδεύει, με προορισμό την Αθήνα, χωρίς τον Τζέιλεν Ράιλι, που συνεχίζει την θεραπεία του.

Την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης απαρτίζουν οι:  Γιανίκ Φράνκε, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλεϊ, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Ζήσης Σαρικόπουλος και Νέιτ Ρένφρο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε:

«Ξεκινά μία πολύ απαιτητική εβδομάδα για μας, με τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και με το πρώτο παιχνίδι να είναι απέναντι σε μία ομάδα Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, έχει ανεβασμένη ψυχολογία κι αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα και θα πρέπει να το διαχειριστούμε κατάλληλα. Θα πρέπει να διαχειριστούμε και την απουσία του Ράιλι και να κάνουμε μία όσο το δυνατόν καλή εμφάνιση, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο γίνεται από το συγκεκριμένο παιχνίδι».