Skip to main content

«Πρώτη» προπόνηση για Σίμπερτ στον ΠΑΟΚ

Πρώτη προπόνηση με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Τζόρνταν Σίμπερτ μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (30/11).

Αναλυτικά:

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και από σήμερα ξεκίνησε την άμεση ενσωμάτωσή του με την ομάδα του ΠΑΟΚ mateco, ώστε να είναι στη διάθεση του κόουτς Λυκογιάννη για τον αγώνα με τον ΑΣΚ Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ κατά την άφιξή του στο PAOK Sports Arena, είχε την ευκαιρία να δει αρκετά γνωστά του πρόσωπα και ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε και στην προηγούμενή του παρουσία στην ομάδα. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι ο μοναδικός με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης και τη σεζόν 2016-17 ο Jordan Sibert και η συζήτηση με τον αρχηγό ήταν απαραίτητη.

Ο Jordan Sibert παρακολούθησε την ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας, στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική, αλλά και στην ταχύτερη δυνατή δική του προσαρμογή.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Παρασκευή, με μία προπόνηση το απόγευμα, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το μεσημέρι και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα.