Skip to main content

Λυκογιάννης για Ολυμπιακό: «Σε εξαιρετική κατάσταση με  πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Κυριακής (11/12, 15:45) με τον Ολυμπιακό, με τον Τζέιλεν Ράιλι να παραμένει εκτός, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

«Σαφέστατα παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα που είναι αήττητη στο Ελληνικό πρωτάθλημα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και ενεργειακά, αλλά και πνευματικά. Θέλει 40 λεπτά συγκέντρωση προκειμένου να είμαστε στο σωστό ρυθμό και όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι», ήταν το αρχικό σχόλιο του Άρη Λυκογιάννη, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ενώ στην συνέχεια, αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου, τόνισε:

«Η παρουσία του κόσμου είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και μία όμορφη και δυνατή ατμόσφαιρα η οποία θα μας βοηθήσει. Θέλουμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας, δεν θέλουμε ακρότητες. Περιμένουμε μία όμορφη και δυνατή ατμόσφαιρα, σε φίλαθλα πλαίσια και ο κόσμος όπως έχει κάνει σε όλα τα παιχνίδια, να μας βοηθήσει και να δώσει ώθηση στα παιδιά».