Skip to main content

Basket League - Τα φώτα στο ΟΑΚΑ, εκτός έδρας τεστ για τον Ολυαμπιακό (pic)

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 9η αγωνιστική της Basket League, με τα φώτα να πέφτουν στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ματς που έχει κάτι από τα παλιά... 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής 11/12 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Πυλαία τον Ολυμπιακό που προέρχεται από δυο μεγάλες νίκες κόντρα σε ΠΑΟ και Βίρτους και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψε ο Ταρίκ Μπλακ που έχει υποστεί διάστρεμμα και τίθεται εκτός της αποστολής των Πειραιτών. Από την άλλη, οι ασπρόμαυροι θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τον Τζέιλεν Ράιλι που είναι αμφίβολος.

Το ματς ξεκινάει στις 15:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Ο Ιωνικός θέλει να υπερασπιστεί το «σπίτι» του κόντρα στον Άρη, με τους μπλε να ψάχνουν την αντίδραση μετά και την ευρεία ήττα τους στο Περιστέρι για την προηγούμενη αγωνιστική.

Από την άλλη οι κίτρινοι θέλουν να συνεχίσουν με νίκη προκειμένου να καθιερωθούν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το ERTSPORTS και την πλατφόρμα ERTFLIX.

Στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με  τους πράσινους να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες τους στο πρωτάθλημα μετά και την ήττα τους στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό.

Από τους πράσινους θα απουσιάσουν οι Νέιτ Ουόλτερς, Μάριους Γκριγκόνις και Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν χωρίς τους Τιμ Φρέιζερ, Γιάνις Στρέλνιεκς, Δημήτρη Μαυροειδή, Αϊζάια Μάιλς, ενώ αμφίβολος είναι και ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Η «μάχη των Αθηνών» θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου 10/12:

Λαύριο - Καρδίτσα 81-80

Προμηθέας - Απόλλωνας Πάτρας 80-71

Το πρόγραμμα της Κυριακής 11/12:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (15:45, ΕΡΤ3)

Ιωνικός - Άρης (17:00, ERTFLIX)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (19:15, (ΕΡΤ3)