Skip to main content

Ράντονιτς: "Χωρίς τον Γκριγκόνις στην Ισπανία"

O Παναθηναϊκός πήρε ένα παιχνίδι από το οποίο "το σημαντικό για εμάς ήταν να πάρουμε τη νίκη", όπως είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο προπονητής των "πράσινων" δεν σταμάτησε σε αυτό αναφερόμενος στην σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την Basket League, ενώ ρωτήθηκε και για τον Μάριους Γκριγκόνις σε σχέση με την διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκας που έρχεται.

"Αυτό το παιχνίδι για εμάς ήταν σημαντικό για τη νίκη και τώρα έχουμε τη διαβολοβδομαδα και να σκεφτούμε το παιχνίδι με τη Βαλένθια την Τρίτη, ενώ αύριο ταξιδεύουμε για Ισπανία", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: "Χάσαμε πολλά σουτ είναι η αλήθεια. Πλέον το μυαλό μου είναι στο επόμενο παιχνίδι με τη Βαλένθια".

Ο Παναθηναϊκός έχει στο πρόγραμμά του την αναμέτρηση με τη Βαλένθια και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα με μία σημαντική απουσία όπως τόνισε ο Ράντονιτς: "Ο Μάριους Γκριγκόνις δεν θα είναι μαζί μας στην Ισπανία".

Τι στόχο έχουν οι "πράσινοι" σε αυτά τα δύο παιχνίδια. "Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας μόνο σε αυτούς τους δύο αγώνες, γιατί το πρόγραμμά μας είναι πολύ σκληρό", τόνισε αρχικά και συνέχισε: "Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που έχει σημειώσει μεγάλες νίκες και θέλει μεγάλη προσοχή. Η προσοχή μου είναι στραμμένη στη δική μου ομάδα. Είδατε τον Γουόλτερς για παράδειγμα. Δεν είναι ακόμη στο 100% και πρέπει να τον προετοιμάσουμε".

Όταν ρωτήθηκε για το ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε κουρασμένος απάντησε: "Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι ξεκάθαρο. Μετράει η νίκη και προχωράμε στα επόμενα παιχνίδια".