Skip to main content

Παππάς: «Από την αρχή υποψιάστηκα ότι είναι απάτη»

Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 μίλησε ο Νίκος Παππάς για το περιστατικό, αφού έπεσε θύμα απάτης από μια γυναίκα που υποδυόταν ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει τη διαμονή της σε διαμέρισμα γνωστής πλατφόρμας μισθώσεως ακινήτων. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας αθλητής:

«Εγώ νοικιάζω μέσω μεγάλης πλατφόρμας ψηφιακών κρατήσεων ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι για 220€ την ημέρα. Πριν από ενάμιση μήνα, η συγκεκριμένη γυναίκα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε αν μπορούμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά, καθώς δήθεν είχε ένα πρόβλημα το σάιτ και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την κράτησή της κι από εκεί να πληρώσει τα 880€ που αντιστοιχούν στις τέσσερις διανυκτερεύσεις που ήθελε.

 

Βρισκόμουν στο Κολωνάκι και την υποδέχτηκα εγώ. Κάποια στιγμή μάλιστα και αφού είχε ήδη εγκατασταθεί, με κάλεσε λέγοντάς μου ότι έχει πρόβλημα με το κουδούνι της εξώπορτας και μου πρότεινε να με κεράσει ένα ποτό. Από ευγένεια κι επειδή θέλω να έχω καλές κριτικές σαν οικοδεσπότης, δέχτηκα. Αυτή ήταν όλη η αλληλεπίδραση που είχαμε.

 

Από την αρχή βέβαια κάπως… βρωμούσε το πράγμα, διότι μου έλεγε “θα σε πληρώσω μόλις έρθει ο άντρας μου” και γενικά το ανέβαλε ανά τετράωρα – εξάωρα. Τελικά έμεινε μόνο δύο βράδια αλλά μου δέσμευσε το σπίτι για τέσσερις ημέρες. Με το που κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνισσα και πήγα στο σπίτι να την βρω, είχε ήδη φύγει. Χαριτολογώντας έκανα την ανάρτηση, δεν απευθύνθηκα στην αστυνομία, ούτε με ενδιαφέρει κάποια αποζημίωση».