Skip to main content

ΠΑΟΚ - Με τρεις απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς τους Νέιτ Ρένφρο, Γιώργο Καμπερίδη και Νίκο Τσιακμά θα παίξει στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ο ΠΑΟΚ, με τον κόουτς Λυκογιάννη να εντάσσει στην αποστολή τους Θοδωρή Κωνσταντινίδη και Στράτο Καλλιοντζή. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ασπρόμαυρη ΚΑΕ:

«Με σημαντικά προβλήματα και απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα, Ο τελευταίος αγώνας για το 2022, θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ο κόουτς Λυκογιάννης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Nate Renfro και Γιώργο Καμπερίδη, αλλά και τον τιμωρημένο Νίκο Τσιακμά. Για τον λόγο αυτό στην αποστολή συμμετέχουν ο 18χρονος Θοδωρής Κωνσταντινίδης (που έκανε το ντεμπούτο του στη Basket League στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό), αλλά και ο 17χρονος Στράτος Καλλιοντζής. 

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την καθιερωμένη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική, ενώ στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα.

Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Yannick Franke, Jalen Riley, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Στράτος Καλλιοντζής, Jordan Sibert και Χρήστος Σαλούστρος».