Skip to main content

Παναθηναϊκός: «Αγκάθι» το parking για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ

Έχουν περάσει έξι μήνες από την ψήφιση νόμου με τον οποίο το κλειστό του ΟΑΚΑ περνούσε στα χέρια του Παναθηναϊκού, χωρίς, όμως, στην ουσία να έχει συμβεί κάτι τέτοιο και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα δικαιώματα χρήσης του parking του σταδίου.

Η αρχική συμφωνία ήθελε την ΚΑΕ Παναθηναίκός να έχει το δικαίωμα εκμετάλλευσης του ευρύτερου χώρου του parking, όμως στις τελευταίες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, η Κυβέρνηση άλλαξε στάση.

Συγκεκριμένα, η νέα πρόταση της Πολιτείας θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει το δικαίωμα χρήσης του parking μόνο στους εντός έδρας αγώνες των «πράσινων» και όχι γενικά, κάτι με το οποίο διαφωνεί η ΚΑΕ.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται, καθώς η προ ημερών συνάντηση ήταν η τρίτη κατά σειρά στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία έδωσαν το παρών, -από την πλευρά της Κυβέρνησης- οι κορυφαίοι συνεργάτες του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, κ. Γιάννης Μπρατάκος, ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.