Skip to main content

Basket League - Με δράση σε Πάτρα, Ρόδο και Καρδίτσα το τζάμπολ του δεύτερου γύρου (pic)

Με την έναρξη του δεύτερου γύρου συνεχίζεται το πρωτάθλημα, με τον Προμηθέα να φιλοξενεί το Λαύριο, τον Κολοσσό Ρόδου τον Ιωνικό Νίκαιας, αλλά και την Καρδίτσα την ΑΕΚ. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Basket League o Προμηθέας φιλοξενεί το Λαύριο στο κλειστό «Δ. Τόφαλος». Εκεί οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν να κινούνται σε τροχιά πλέι οφ φτάνοντας στην 6η τους νίκη. Αντιθέτως, βαθμολογική ανάσα ψάχνουν οι «μεταλλωρύχοι», με την ομάδα του κόουτς Σερέλη να ψάχνει μόλις την τρίτη της νίκη, προκειμένου να απομακρυνθεί από τη «διακεκαυμένη ζώνη» του υποβιβασμού.

Το ματς ξεκινά στις 16:00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Στη συνέχεια ο Κολοσσός (ρεκόρ 6-5) που θέλει να εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανοδική πορεία κόντρα στον Ιωνικό που παλεύει για τη σωτηρία του, έχοντας ρεκόρ 3-8. Το παιχνίδι αυτό ξεκινά επίσης στις 16:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το ERTSPORTS.

Το τελευταίο παιχνίδι για το Σάββατο 14/1 διεξάγεται στην Καρδίτσα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την φορμαρισμένη ΑΕΚ που θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών, μετά και την πρόκρισή της στους «16» του BCL.

Το ματς ξεκινά 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής:

16:00 Προμηθέας Πάτρας - Λαύριο

16:00 Κολοσσός Ρόδου - Ιωνικός Νικαίας 

19:15 Καρδίτσα - ΑΕΚ

Κυριακή 15/1

15:45 Παναθηναϊκός - Άρης

19:15 ΠΑΟΚ - Περιστέρι

Δευτέρα 16/1

19:15 Ολυμπιακός - Απόλλων Πατρών

Η βαθμολογία της Basket League: