Skip to main content

Κουταλιανός: «Όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής του Διαγόρα στην Β’ Εθνική»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Διαγόρα έκανε ο Μιχάλης Κουταλιανός, αμέσως μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Ρόδου.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στα γήπεδα και θα συνεργαστώ με τον Διαγόρα, που είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα αυτή η συνεργασία και είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η παραμονή στη Β’ Εθνική. Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου και για μας κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι τελικός. Φυσικά, κοιτάζουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και το σημαντικό πάνω απ’ όλα είναι να είμαστε υγιείς και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο», ήταν το πρώτο σχόλιο του Κουταλιανού, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΑΟΚ Χανιά (15/1, 14:00), στο οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Διαγόρα.  

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν. Δεν μας απασχολεί το γεγονός ότι τα Χανιά είναι στην τελευταία θέση και χωρίς νίκη. Πρέπει να ιδρώσουμε, να παλέψουμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ για να κερδίσουμε».

Να σημειώσουμε πως την αποστολή του Διαγόρα για το ματς της Κρήτης αποτελούν οι:

Στράτος Ιορδάνογλου, Κώστας Μητσού, Νίκος Καράβας, Σταύρος Παρδακάς, Nicolas Elame, Γιώργος Μαρουλλάκης, Αντώνης Χρύσης, Στέφαν Μπόζιτς, Αντώνης Σκλήβας και Τάσος Πιλκούδης.