Skip to main content

Σερέλης: «Δεν έχουμε μάθει ακόμα να κερδίζουμε κλειστά εκτός έδρας παιχνίδια»

Ο Χρήστος Σερέλης είδε την ομάδα του να επιστρέφει από το -18, όμως τελικά να χάνει στις λεπτομέρειες από τον Προμηθέα, με τον προπονητή της ομάδας του Λαυρίου να στέκεται στα αίτια της ήττας.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Με μια ομάδα αρκετά έμπειρη και με παιχνίδια στα πόδια της. Είχαμε σωστή προσέγγιση στον αγώνα. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος να πάει κατοχή-κατοχή. Ποντάραμε στην κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Προμηθέα και αν αυξάναμε την πίεση στο τέλος θα είχαμε μια ευκαιρία. Το πετύχαμε αυτό. 

Εκτός από την πίεση του Προμηθέα ήμασταν άστοχοι σε σουτ που πήραμε. Οι βολές ήταν κάτι που μας επηρέασε σε παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήμασταν ανταγωνιστικοί εκτός έδρας. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει ακόμα να κερδίζουμε κλειστά εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό μας πονάει. Πρέπει να βρούμε κάποιες σημαντικές νίκες για να νιώσουμε πιο άνετα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε».