Skip to main content

Basket League - Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής

Με 3 αγώνες συνεχίζεται η 19η αγωνιστική της Basket League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι που συγκεντρώνει τα βλέμματα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Κολοσσός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας και ο ΠΑΟΚ την Καρδίτσα.

Αναφορικά με την... μάχη του ΟΑΚΑ, από τη μία οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη για να σπάσουν το αρνητικό σερί 12 ηττών, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να μείνουν αήττητοι για 19ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αλλά και 51ο στις ελληνικές διοργανώσεις συνολικά.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Κώστας Σλούκας τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ από την άλλη ο Δημήτρης Αγραβάνης προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του κόουτς Σερέλη και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, για την αναμέτρηση απέναντι στην άλλοτε ομάδα του.

Το ντέρμπι των «αιώνιων» αντιπάλων θα ξεκινήσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Στο επόμενο χρονικά παιχνίδι, ο Κολοσσός υποδέχεται στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου τον Απόλλωνα Πάτρας, σε αναμέτρηση που ξεκινά στις 16:00 και θα μεταδοθεί από το ERTFLIX.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι που ρίχνει και την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Καρδίτσα, σε αγώνα που  ξεκινά στις 17:00 και θα μεταδοθεί από το ERTFLIX.

Κυριακή 19 Μαρτίου

15:45 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

16:00 Κολοσσός - Απόλλων Πατρών

17:00 ΠΑΟΚ - Καρδίτσα