Skip to main content

Γκριγκόνις: "Είμαστε πιο ομάδα τώρα"

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που ξεχώρισαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στην μόλις τέταρτη εμφάνισή του στο ελληνικό πρωτάθλημα στα πράσινα. Ο Λιθουανός γκαρντ μίλησε για το παιχνίδι, τα λάθος και τα σωστά, τις αλλαγές, αλλά και την κατάστασή του φέτος στο "τριφύλλι".

"Παίξαμε πολύ καλύτερα", τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ και συνέχισε: "Ένα δύο σφυρίγματα, ένα δύο λάθη και μπορείς να νικήσεις ή να χάσεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Τα παιχνίδια αυτά είναι μάχες και θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να βάλουμε μεγαλύτερη πίεση στον Ολυμπιακό. Είμαστε ήδη πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν και θα κρατήσω αυτό για την ώρα. Είμαστε πιο ομάδα τώρα. Η ζημιά έχει γίνει ήδη και έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Τα πράγματα είναι έτσι, μπορούμε να λέμε διάφορα ή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι".

Όταν ρωτήθηκε για το τι εννοεί με το "ζημιά" και τι έγινε με τη δική του κατάσταση φέτος, όταν ουσιαστικά έμεινε εκτός ομάδας, απάντησε: "Θα θέλαμε όλο το βράδυ για να μιλάμε για την κατάστασή μου. Είμαι εδώ, στην ομάδα και δεν θέλω να μιλήσω για ότι έγινε. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Ντέγιαν (Ράντονιτς) και τι είχε πει και τι έκανε. Είναι εσωτερικά θέματα".

Για το πως κατάφερε να διατηρήσει τη συγκέντρωσή του με όλη αυτήν την κατάσταση και να επιστρέψει εξήγησε: "Ήταν κάποια δύσκολα χρόνια με τον κορονοϊό και μετά ήρθε αυτό εδώ στον Παναθηναϊκό. Ήταν μια πρόκληση, κάθε δυσκολία είναι. Κρατάς το κεφάλι κάτω, κάνεις τη δουλειά σου είναι επαγγελματίας και συνεχίζεις. Ήξερα ότι έπρεπε να φερθώ έξυπνα".

Ο Γκριγκόνις βλέπει και τη συνέχεια: "Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε την Μπαρτσελόνα μπροστά μας. Είμαστε περισσότερο ομάδα, πρέπει να μάθουμε να παίζουμε ο ένας για τον άλλον, όσο περίεργο κι αν είναι που το λέμε αυτό Μάρτιο μήνα. Αλλά αυτή είναι η κατάστασή μας και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Μπορούμε να πάρουμε παιχνίδια και να χτίσουμε πάνω σε ότι κάναμε απόψε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και των πλέι οφ".