Skip to main content

Βεζένκοβ: «Μας νοιάζει μόνο ο τελικός μας στόχος»

Ο Σάσα Βεζένκοβ, με την εμφάνιση του απέναντι στο Λαύριο, ξεχώρισε σε ακόμα ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού, ενώ στις δηλώσεις του μίλησε για τις υποχρεώσεις της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αρχή το επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παρτιζάν.

Αναλυτικά ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ μίλησε:

Για τον Κάνααν που έδωσε μπλούζα του σε παιδάκι: "Για αυτά τα παιδιά παίζουμε, όταν βλέπουμε οικογένειας και ωραίο κλίμα χαιρόμαστε και εμείς".

Για το ματς: "Στο α' μέρος δεν παίζαμε καλή άμυνα, έπρεπε να ανεβάσουμε την έντασή μας. Το Λαύριο σούταρε κοντά στο 60%, δεν μπήκαμε καλά αμυντικά. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, παίξαμε καλή άμυνα και νικήσαμε το παιχνίδι".

Για τις συνεχόμενες νίκες στην Ελλάδα: "Μας νοιάζει μόνο ο τελικός μας στόχος, είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για το αν το βάρος πέφτει στην EuroLeague: "Αν δεν κάνω λάθος δεν έμειναν πολλές αγωνιστικές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σοβαρά, να το απολαμβάνουμε και να κερδίζουμε τους αγώνες. Να προετοιμαστούμε, πάμε σε μία αφιλόξενη έδρα όπως είναι της Παρτίζαν που παίζει καλά. Θα είναι μία πρόκληση για εμάς".

Για την Παρτίζαν: "Κέρδισε μέσα στην Αναντολού Εφές, παίζει καλά, θα είναι δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Να προσέξουμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ, την άμυνα μας, να είμαστε σκληροί και να ανταποκριθούμε στον ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν".

Για το rotation: "Έχουμε 13 παίκτες που μπορούν να παίξουν ανά πάσα στιγμή"