Skip to main content

Τακιανός: «Δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό»

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στην ποιότητα των «ερυθρόλευκων» και μίλησε για το τελευταίο τάιμ άουτ με τη διαφορά να βρίσκεται στους 27 πόντους.

«Δεν ήταν θέμα παρεξήγησης, άλλωστε το συζητήσαμε πριν», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Θέλαμε να βάλουμε κάτι, για μια ειδική κατάσταση», κατέληξε, για να σχολιάσει για το παιχνίδι: «Η ποιότητα του αντιπάλου είναι πολύ υψηλή. Όσο μπορούσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια ήμασταν ανταγωνιστικοί. Σε βάθος χρόνου όμως το βάθος πάγκου παίζει ρόλο, όπως και η διαφορά ποιότητας, αλλά και το συγκεκριμένο στυλ με το οποίο παίζει ο Ολυμπιακός. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις».

Ο ΠΑΟΚ παλεύει για μια θέση στην τετράδα, αν και ο Τακιανός, ειλικρινής, παραδέχθηκε πως πλέον είναι δύσκολο: «Δεν εξαρτάται από εμάς η θέση που θα καταλήξουμε απόλυτα, εξαρτάται και από άλλα αποτελέσματα. Αυτό που εμείς μπορούμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι μας, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να δούμε και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Καθαρά ποσοστιαία να το δούμε είναι πιο δύσκολο να κατακτήσουμε την τέταρτη θέση».