Skip to main content

Παναθηναϊκός – Διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ (2/4)

Το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμα μία φορά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ, στο περιθώριο της αναμέτρησης της Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας (2/4, 15:45).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διοργανώνει την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πατρών (2/4, 15:45), εθελοντική αιμοδοσία.

Ειδικό κλιμάκιο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ιατρούς και νοσηλευτές θα βρίσκεται στο Τμήμα 405 του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων από τις 13:00, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους μας, λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Σημειώνεται επίσης, πως για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών, η είσοδος των ανήλικων φιλάθλων της ομάδας μας θα είναι ελεύθερη.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (2/4) από τις 13:00 μέχρι τις 15:45 θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται αρωγός στο διήμερο δράσεων που διοργανώνεται από την PAO BC Academy στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό που είναι την Κυριακή (2/4).

Η Διαταραχή Φάσματος Αυτισμού (ΔΦΑ) είναι μια νευροβιολογική αναπτυξιακή διαταραχή που διατηρείται εφ όρου ζωής. Μπορεί να διαγνωστεί με ασφάλεια από το 3ο έτος της ηλικίας ενός παιδιού. Με πρόσφατα δεδομένα υπάρχουν περίπου 150.000 καταγεγραμμένα άτομα στην Ελλάδα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού. Τα παιδιά με αυτισμό καταλαμβάνουν το 2,5 % του γενικού πληθυσμού.  Το ποσοστό αυτό είναι αρκετά σημαντικό, για να μας κινητοποιήσει.

 Το πρόγραμμα PAO BC Academy ASD (Autism Spectrum Disorder) αποτελεί μια μοναδική πρωτοβουλία υπό την αιγίδα της PAO BC Academy. Είναι ενσωματωμένο στο βασικό άξονα λειτουργίας των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα σταθερής και συστηματικής προπόνησης σε ομαδικό άθλημα, που λειτουργεί από το 2018 και απευθύνεται σε άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού.

 Το διήμερο Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης έχει σαν στόχο την ενημέρωση των παιδιών και των γονέων της ακαδημίας μας, ώστε να μπορούν να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, να ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ αλλά και να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ τη διαφορετικότητα αλλά και μοναδικότητα αυτών των παιδιών. Έτσι, επιτυγχάνεται αποτελεσματικά η ένταξη και ενσωμάτωση στο κοινωνικό σύνολο.

 Μπάσκετ για όλους, Αθλητισμός για όλους, Κοινωνία με όλους!

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σάββατο 1 Απριλίου

10:00-16:00 Σεμινάρια/Ενημερώσεις σε όλους τους Αθλητές και γονείς της PAO BC Academy

 Κυριακή 2 Απριλίου

12:00-15:00 Προπονήσεις Συμπερίληψης

15:45 Παρακολούθηση του Αγώνα της Basket League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ στην «κερκίδα Συμπερίληψης»

13:15-16:45 Εθελοντική Αιμοδοσία