Skip to main content

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ανέβηκε η φανέλα του Πρέλεβιτς στην οροφή του γηπέδου

Πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, οι "ασπρόμαυροι" τίμησαν τον Μπάνε Πρέλεβιτς στο γήπεδο τους, ανεβάζοντας την φανέλα του στην οροφή του γηπέδου.

Στο Παλατάκι πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το Σάββατο (1/4), αφού πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, τιμήθηκε ο βετεράνος γκαρντ, Μπάνε Πρέλεβιτς. Η φανέλα του ανέβηκε στην οροφή του γηπέδου στο Παλατάκι, ενώ έγινε από τους "ασπρόμαυρους" και η απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 7.

Με έναν σύντομο λόγο, ο Μπάνε Πρέλεβιτς ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο Παλατάκι για την ημέρα που ο ΠΑΟΚ τον τίμησε. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ανέφερε ότι: "Για αρκετό χρονικό διάστημα, είχα διαφορετική άποψη, δεν φταίει η ομάδα. Με αυτή τη διοίκηση, είδα ενδιαφέρον. Με ανάγκασαν να αναθεωρήσω. Είχε έρθει η στιγμή. Κατάλαβα ότι οι κόρες μου θα χαρούν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα, σας ευχαριστώ για τη μοναδική κι αξέχαστη εμπειρία, σας ευχαριστώ"

Πολλοί δικοί του άνθρωποι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, η γυναίκα του και οι δύο κόρες του, αλλά και παλιοί συμπαίκτες του, οι οποίοι τον αγκάλιαζα τη στιγμή που η φανέλα του ανέβαινε στη οροφή του γηπέδου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 Η συγκινητική αγκαλιά των συμπαικτών του Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς με τις κόρες του, Άννα και Τέα

Η στιγμή της απόσυρσης της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς

 Πρέλεβιτς: «Μοναδική και αξέχαστη εμπειρία»

 ΠΑΟΚ: Καθολική αποθέωση στην Πυλαί για τον Μπάνε Πρέλεβιτς