Skip to main content

Εφές – Ευχάριστα τα νέα για Σίνγκλετον

Η εισαγωγή του Κρις Σίνγκλετον στο νοσοκομείο μετά από έντονους πόνους στο στήθος… λαχτάρισε τους ανθρώπους της Αναντολού Εφές, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός φόργουορντ να κάνουν λόγο για περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής. Οι νεότερες εξελίξεις, όμως, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του παίκτη, είναι πολύ ευχάριστες.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα μεν νεότερη ενημέρωση από πλευράς Εφές, ο Σίνγκλετον θα μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του σε ένα μήνα.  

"Οι ασθενείς συνήθως αναρρώνουν μέσα σε 2-3 εβδομάδες. Σε ορισμένους ασθενείς, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει 1-2 μήνες, αλλά κυρίως βλέπουμε ανάκαμψη σε 1-2 εβδομάδες. Ο Κρις έχει ανταποκριθεί πολύ καλά στη θεραπεία μέχρι στιγμής. Θα ξεκουραστεί για 1-2 εβδομάδες, μπορεί να χρειαστεί ένας μήνας για να επιστρέψει στο γήπεδο. Σε αυτό το διάστημα, θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση. Το πιθανότερο είναι ότι μπορεί εύκολα να επιστρέψει στην κανονική του αθλητική ζωή μετά από έναν μήνα", ανέφερε ο Καθηγητής Καρδιολόγος, Χακάν Ουτσάρ, σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εφές.